Ízületvédők, Szervi és izületi védelem


Ha intenzív súlyzós edzéseket végzünk, vagy bármilyen más sporttevékenységet űzünk, ízületeink fokozott igénybevételnek vannak kitéve.

amikor a nagy ízületek fájnak zabliszt ízületi kezelés

Ez a fokozott stressz a kellő körültekintés hiányában az ízület ízületvédők, kopásához vezethet. Az ízületvédők- és regenerálók e fokozott megterhelést segítenek tolerálni és kompenzálni, megőrizve ízületeink egészségét, illetve gyorsítják a már sérült ízületek gyógyulását.

Nutrend Flexit ízületvédők bemutatása

Leggyakoribb hatóanyagok: MSM  metil-szulfonil metán : Az MSM gyulladáscsökkentő hatása segíti a gyorsabb regenerálódást és az ízületek egészségét is megőrzi. Ízületvédők gyakori elemeként az MSM enyhíti ízületvédők izomfájdalmakat és görcsöket, csakúgy, mint az ízületi fájdalmakat és a gyulladást.

a bokaízület artrózisa 2-3 fok a kezek ízületei fájnak a könyök kezelésére

Glükozamin-szulfát: Segíti a súrlódásnak kitett ízületi szövetek működését és a porcszövetek újraképződését. A glükozamin szerepet játszik a szervezet ízületeiben lévő porc szerkezetének ízületvédők funkciójának fenntartásában, segíti a súrlódásnak kitett ízületi szövetek működését és a porcszövetek újraképződését.

ízületi betegség gének térdízület keverés

Kondroitin-szulfát: Ízületvédők kondroitin szulfát segíthet a gyorsabb ízületvédők azzal, hogy vizet és tápanyagokat juttat a károsodott ízületvédők — lehetővé téve ezzel, hogy erősebbek és rugalmasabbak legyenek a kötőszövetek. Ezért aztán a kondroitin kifejezetten előnyös a sportolók és aktív életmódot élők számára.

duzzadt térd sérülés nélkül artrózis zselatinkezelése